Fotpleie

Fotterapi gjør underverker! Er du plaget av sprukne hæler, liktorn, nedgrodde negler, eller bare ønsker å gi føttene en velfortjent behandling? Da passer en fotbehandling perfekt for deg!

Hos oss får du utført fotbehandling hos svært dyktig autorisert fotterapeut. Du som kunde er alltid i fokus og vil få råd og veiledning til riktig fottøy og egenpleie for å kunne oppnå best mulig resultat på sikt.

Under ser du en oversikt over fotbehandlingene vi tilbyr hos Silkehud. Lurer du på noe er det bare å ta kontakt!

Begynner med et deilig fotbad. Hard hud og torner fjernes med skalpell, negler og neglebånd blir stelt. avsluttes med påføring av pleiende krem

Begynner med et deilig fotbad. Hard hud og torner fjernes med skalpell, negler og neglebånd blir stelt. Avsluttes med lett massasje med pleiende krem.

Begynner med et deilig fotbad og peeling. Hard hud og torner fjernes med skalpell, negler og neglebånd blir stelt. Avsluttes med en fuktighetsgivende maske og lett massasje.

Begynner med et deilig fotbad. Hard hud og torner fjernes med skalpell, negler og neglebånd blir stelt. Avsluttes med shellac og påføring av pleiende krem.

Begynner med et deilig fotbad. Hard hud og torner fjernes med skalpell, negler og neglebånd blir stelt. avsluttes med påføring av lakk og pleiende krem. HUSK åpne sko!

Husk å legge til fransk lakk dersom du ønsker dette istedenfor ensfarget lakk. Dette fordi det krever ekstra tid å legge.
 
MERK: Dette er kun ekstra tid som en kan bestille sammen med fotbehandling med vanlig lakk eller shellac (ensfarget)

Husk å bestille fjerning av shellac dersom du har gammel shellac på fra før da det kreves ekstra tid for å fjerne dette. (Fjerning vil være kostnadsfritt dersom en skal legge ny shellac)