Fotpleie

Fotterapi gjør underverker! Er du plaget av sprukne hæler, liktorn, nedgrodde negler, eller bare ønsker å gi føttene en velfortjent behandling? Da passer en fotbehandling perfekt for deg!

Hos oss får du utført fotbehandling hos svært dyktig autorisert fotterapeut. Du som kunde er alltid i fokus og vil få råd og veiledning til riktig fottøy og egenpleie for å kunne oppnå best mulig resultat på sikt.

Under ser du en oversikt over fotbehandlingene vi tilbyr hos Silkehud. Lurer du på noe er det bare å ta kontakt!

Begynner med et deilig fotbad. Hard hud og torner fjernes med skalpell, negler og neglebånd blir stelt. avsluttes med påføring av pleiende krem

Begynner med et deilig fotbad. Hard hud og torner fjernes med skalpell, negler og neglebånd blir stelt. Avsluttes med shellac og påføring av pleiende krem.

Begynner med et deilig fotbad. Hard hud og torner fjernes med skalpell, negler og neglebånd blir stelt. avsluttes med påføring av lakk og pleiende krem. HUSK åpne sko!

Husk å bestille fjerning av shellac dersom du har gammel shellac på fra før, da dette krever ekstra tid. (Fjerning av shellac lagt av oss vil være kostnadsfritt dersom en skal legge ny shellac)