Om Silkehud

Vi elsker å hjelpe kundene våre med å oppnå ønskede resultater!

Siden Ingvild startet opp Silkehud i 2015 har vi vært opptatt av å hente frem det beste hos hver enkelt, utføre hudpleie av høyeste kvalitet og gi deg som kunde effekt og resultat av behandlinger.

Vi har over 20 års erfaring og er stolte over at vi både har faglig tyngde og en sterk posisjon innenfor trender og de nyeste hudpleiebehandlingene.

Det beste vi vet er fornøyde kunder! 

Hudpleie Stavanger

Velkommen til oss i Stavanger

Hudpleier Ingvild

Ingvild

Hudterapeut og eier

Dere som har vært hos Ingvild vet at hun er svært kvalitetsbevisst og grundig. Hun ble ferdigutdannet i 2001 og har spesialisert seg på ulike teknikker innenfor microneedling, kjemiske peelinger og arrbehandlinger. Er det en dame som vet hva hun driver med, så er det Ingvild. Hun er svært dedikert og alltid opptatt av at du som kunde skal se effekt og resultat av behandling hos oss.

Hudpleier Jenny

Jenny

Hudterapeut

Som kunde vil du føle deg veldig godt ivaretatt hos Jenny! Hun er ekspert på DF behandling og kjemiske peelinger, hun tilbyr i tillegg andre behandlinger som bryndesign, vippeløft, diverse hudbehandlinger og voksing.

Jenny er omsorgsfull og har en utrolig herlig og smittende latter.

Silkehud stavanger

Heidi

Fotterapeut

Heidi er en svært dyktig autorisert fotterapeut. Har du f.eks. liktorn og inngrodde tånegler, eller sykdommer som revmatisme eller diabetes vil fotterapi være aktuelt.

Heidi har alltid kunden i fokus og vil gi deg råd og veiledning til riktig fottøy og egenpleie for å kunne oppnå best mulig resultat.

Silkehud Ansatte

Nikolina

Hudterapeut og Linergist

For tiden i foreldrepermisjon. Ønsker du permanent makeup kan du sette deg på venteliste hos oss.

Nikolina har 10 års erfaring som hudterapeut og er utrolig dyktig på brynsdesign og microblading. Hun tilbyr også behandlinger som Microneedling, kjemisk peeling, vippeløft og voksing.

Nikolina har et utrolig herlig vesen som du garantert vil føle deg trygg og ivaretatt hos.

Vesna-spaterapeut

Vesna

Hudterapeut og spaterapeut

Vår nye kollega. Vesna har nesten 20 års erfaring både som hudterapeut og spaterapeut. Hun har tidligere jobbet flere år i et ekslusivt spahotell og tar med seg erfaringene videre til oss.

Som kunde hos Vesna vil du være i sentrum, og hun vil gi deg en opplevelse fra du kommer inn døren til du forlater våre lokaler. Hun har gode og omsorgsfulle hender. Vesna utfører alt av voksing, vipper/bryn, klassiske hudbehandlinger, negler og spabehandlinger/ massasje.

Hudpleie av beste kvalitet

Det er aldri for sent å begynne å ta vare på huden din.