Behandlinger

Hos oss på Silkehud kan du få alt fra effektiv fotpleie og brynsbehandling, til kraftfull medisinske hudpleie. Vi bruker topp moderne utstyr og har de nyeste behandlingene du finner på markedet - dette er lidenskapen vår!

Under ser du alle våre behandlinger delt inn i underkategorier.

Ønsker du å bestille time? Klikk deg inn i onlinebookingen vår og velg behandlingen du ønsker.

Spesialbehandlinger for huden

PRX

PRX-T33, eller Liquid Gold som den også kalles, har tatt markedet med storm. Dette er en hybrid mellom injeksjonsbehandling og peeling. Huden blir full av glød, fuktighet, du får jevnere hudtone, den blir fastere og full av næring – en fantastisk hudpleiebehandling!

Pris for kur på 4-6 ganger: 2000,- per gang

Les mer om PRX-T33 her

Dermapen

Dermapen™ bruker flere nåler til å vertikalt stikke små huller i huden, med patentert AOVN™ (Advanced Oscillating Vertical Needle) teknologi.

Dermapen™ bruker flere nåler til å vertikalt stikke små huller i huden, med patentert AOVN™ (Advanced Oscillating Vertical Needle) teknologi.

MeLine

Oksygenbehandling

Intracuticals er en hudpleiebehandling for ansiktet hvor et spesialserum sluses inn i huden ved hjelp av oksygen under trykk og tilfører huden nødvendige antioksidanter, vitaminer og mineraler som øker cellenes evne til å fornye seg selv.
Resultatet er fyldigere, strammere hud som ser yngre og friskere ut!

Intraceuticals er en mild, avslappende og beroligende hudpleie som passer for alle hudtyper. Det er den perfekte partner for mange andre behandlinger og kan øke effekten av andre behandlinger som for eksempel hudsliping, mikroneedling eller fruktsyre-peelinger. Behandlingen selges ofte som en anti-agekur, og er også veldig populær blant kjendiser og bruder.

Mesoterapi

En fantastisk energibombe for huden. Føler du at huden mangler glød, næring og er tørr? Da er dette en effektiv hudpleiebehandling.

Environ DF behandling

Includes: 3 step cleanse, Sonophoresis/Iontophoresis with selected serums, Alginate Mask and Moisturizer

Good for: Saggy Skin, Sun damaged skin, Uneven Skin tone, texture and dull/dehydrated skin

 

Package price available

Includes: 3 step cleanse, Sonophoresis/Iontophoresis with selected serums and Moisturizer

Good for: Saggy Skin, Sun damaged skin, Uneven Skin tone, texture and dull/dehydrated skin


Package price available

Includes: Light Cleanse, Tone, Sonophoresis with pulsed (+) Iontophoresis and Moisturizer

Good for: Those who have had fillers and need that extra boost or suffers of fine lines.

Package price available

Includes: 3 step cleanse, Sonophoresis/Iontophoresis with selected serums and Moisturizer

Good for: Sensitive and Irritated skin

Package price available

Includes: 3 step cleanse, Sonophoresis/Iontophoresis and Moisturizer

Good for: Dull skin, Uneven skintone and Pigmentation

Package price available

Your choice of one area: Arms, Hips, Thighs, Abdomen or Lower Back

Includes: Quick Cleanse, Tone and Sonophoresis/Iontophoresis with selected serums

Good for: Loose skin and helps contour the body.

Package price available

Medisinsk hudpleiebehandling

Environs penslinger er det vi kaller for kjemisk peel. Det er en trygg og effektiv måte å behandle huden på. Den kan tilpasses alle hudtyper, er smertefri og uten nedetid.

Peelingene har en lav ph med lave syrekonsentrasjoner som får cellene til å produsere mer protein, hvilket gir en sterkere og jevnere hud. Friske celler blir værende mens «syke» celler destrueres.

En kur med penslinger forbedrer hudens struktur og aldringstegn, og er gunstig for en acne hud da den er bakteriedrepende og anti inflamatorisk. Hudpleie som etterlater huden med en sunn og frisk glød.

Party peel! En effektiv askepott behandling som passer alle
hudtyper.

For deg som ønsker sunnere hud! En mer konsentrert peeling
som styrker huden og øker cellefornyelsen.

En kjemisk peel spesielt utviklet for å bremse aldringen og
stimulere til økt kollagen produksjon. Hjemme produkter
anbefales I tillegg.

Denne er anbefalt som en kur, hvor hjemme regime er essensielt
for et optimalt resultat. Peelingen vil redusere pigmenteringene
og hjemme produkter normaliserer melanin produksjonen.

Behandlingen passer til de fleste typer acne problematikk, også de med rosacea. Den virker antiinflammatorisk, demper rødhet og reduserer talgproduksjonen.

En total hudfornyelse med en svært effektiv medisinsk peeling. Penslinger 2 dager på rad. Du kan leve og jobbe som vanlig mellom behandlingene

Microneedling er en medisinsk behandling som utføres av sertifiserte terapeuter. Behandlingen er en prosedyre hvor små nåler føres over huden. Når disse nålene av medisinsk stål føres over huden blir det dannet små kanaler og en kontrollert skade i huden. Deretter fremmes hudens evne til å reparere seg selv da den frigjør store mengder av hudens vekstfaktor. Dette viser seg å ha en fantastisk effekt på aldring, arr og acne.

Kur på 4 behandlinger – kr. 11.495

Kur på 6 behandlinger – kr. 15.995

Hudpleiebehandlinger

Er du usikker på hvilken hudpleiebehandling som passer deg? Husk at du alltid kan bestille gratis og uforpliktende konsultasjon, eller velge "hudterapeuten anbefaler".

Hudterapeuten anbefaler

Hos oss får du et bredt spekter av avanserte hudpleiebehandlinger.

Synes du det er vanskelig å vite akkurat hvilken behandling du skal velge i forhold til din hud?

På vår bookingside ligger det en behandling som heter «hudterapeuten anbefaler». Da starter timen med en konsultasjon, og sammen med hudterapeuten finner vi den riktige behandlingen for akkurat deg.

Hudpleie

En hudfornyende behandling som tilpasses den enkeltes hudtype. Består av rens, peeling m/ fruktsyrer, utklemming, maske, massasje av ansikt, nakke og skuldre. Inkludert i prisen er veiledning om hjemmeprodukter og oppfølgende behandling.

Inkludert spesialmaske

En hudfornyende behandling som passer alle hudtyper. Består av rens, peeling m/ fruktsyrer, utklemming, maske, massasje av ansikt, nakke og skuldre. Inkludert i prisen er veiledning om hjemmeprodukter og oppfølgende behandling. Inkludert spesialmaske

Tilpasses alle hudtyper, og for uren hud er dette den perfekte problemløser. Rens, peeling, utklemming og maske.

Rens, peeling, damp, utklemming og maske

Maske som påføres i klinikken og føles fantastisk på huden din. Den fukter, reduserer rynker og forbedrer spenst. Vi har flere forskjellige masker som kan skreddersys for å passe akkurat deg og behovet til din hud.

Ikke rart at disse maskene har blitt så populære!

Spa/massasjebehandling

Ønsker du å unne deg noe selv noe, eller bare ta ekstra godt vare på deg selv. Da kan vi anbefale deg å bestille en av våre spa/massasjebehandlinger.

Massasjebehandling

Spabehandlinger

Denne magiske spabehandlingen starter med rygg- og nakkemassasje, fortsetter med klassisk hudpleierens, damp  peeling, deilig ansiktsmassasje og avslutter med spesialmaske.

Behandlingen varer i 80 minutter og er perfekt som en gave til deg selv eller noen du er glad i!

SPA-pakke 1 er en spabehandling som varer i 70 minutter og inkluderer skrubb, innpakning og hode-, nakke-, skuldermassasje.

SPA-pakke 2 er en spabehandling som varer i 100 minutter og inkluderer skrubb, innpakning og 50 minutter med kroppsmassasje.

Vipper og bryn

Vippeløft gir dine egne vipper et luksuriøst løft. Det passer både for korte og lange vipper og har en holdbarhet på 6-8 uker. For enkelte opptil hele 12 uker!⁠

Noe av det som er så bra med vippeløft er at det er helt vedlikeholdsfritt – du kan selv behandle vippene akkurat som normalt og bøyen holder seg helt til vippene har byttet seg ut.

Ved å kombinere vippeløft og farging vil effekten bli ekstra tydeligere.

Ved å kombinere vippeløft og farging vil effekten bli ekstra tydeligere.

Behandlingen er perfekt for deg som ønsker en velstelt og gredd look, har hår som vokser i forskjellige retninger eller har hull i formen. Resultatet gjør øyenbrynene fyldige og “fluffy” som holder i lang tid.

Behandlingen som gir deg perfekte bryn og vakre vipper

Permanent Makeup

Permanent makeup utføres av Nikolina med flere års erfaring som Linergist/ permanent makeup artist. Lurer du på om permanent makeup er noe for deg? Da anbefaler vi en kostnadsfri og uforpliktende konsultasjon.

Powderbrows inkludert et etterfyll 4-6 uker etter første behandling.

Microblading inkludert et etterfyll 4-6 uker etter første behandling.

Fotpleie

Begynner med et deilig fotbad. Hard hud og torner fjernes med skalpell, negler og neglebånd blir stelt. avsluttes med påføring av pleiende krem

Begynner med et deilig fotbad. Hard hud og torner fjernes med skalpell, negler og neglebånd blir stelt. Avsluttes med lett massasje med pleiende krem.

Begynner med et deilig fotbad og peeling. Hard hud og torner fjernes med skalpell, negler og neglebånd blir stelt. Avsluttes med en fuktighetsgivende maske og lett massasje.

Begynner med et deilig fotbad. Hard hud og torner fjernes med skalpell, negler og neglebånd blir stelt. Avsluttes med shellac og påføring av pleiende krem.

Begynner med et deilig fotbad. Hard hud og torner fjernes med skalpell, negler og neglebånd blir stelt. avsluttes med påføring av lakk og pleiende krem. HUSK åpne sko!

Husk å bestille fjerning av shellac dersom du har gammel shellac på fra før, da dette krever ekstra tid. (Fjerning av shellac lagt av oss vil være kostnadsfritt dersom en skal legge ny shellac)

Voksing

Vi utfører voksing med voks av høy kvalitet som både er snill og skånsom mot huden din.

NB! All brasiliansk voksing utføres kun på kvinner.

NB! All brasiliansk voksing utføres kun på kvinner

NB! All brasiliansk voksing utføres kun på kvinner

NB! All brasiliansk voksing utføres kun på kvinner

NB! All brasiliansk voksing utføres kun på kvinner

NB! All brasiliansk voksing utføres kun på kvinner

NB! All brasiliansk voksing utføres kun på kvinner

Øre, nese og bryn er ikke inkludert

Fornøyde kunder

Anbefales på det varmeste. Jeg har gått til Silkehud i flere år og er kjempefornøyd med hudpleien. Ingvild er utrolig dyktig og man merker at hun virkelig brenner for jobben sin. Blir alltid tatt godt imot og er alltid fornøyd med resultatet og produktene hun anbefaler.
- Birgit
Her blir en ivaretatt fra det øyeblikket en kommer inn døren. Og behandlingene er fantastiske og med høy kvalitet.
- Hege