Green Peel®

Green Peel® er en trygg vei til optimal hudhelse! Det er en medisinsk utviklet peeling som er utviklet på 100 % naturlige virkestoffer. Den er uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden og oppleves rett og slett som en real treningsøkt for huden. Den optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt stryke, sunnhet og spenst.

Hos oss på Silkehud er du i trygge hender!

Green Peel behandlinger

Oppnå en sterk og sunn hud i balanse for å forebygge hudproblemer ig tidlig aldring.

Fresh Up er den mildeste versjonen av Green Peel. Huden får en næringsboost og mild stimulering som gir den ultimate utstråling og glød. Fresh Up setter i gang prosesser som bekjemper dehydrering, hyperpigmentering, tidlig aldring og tap av spenst. Kombineres med dyprens for synlig bedring på uren hud og store porer.

 
SENSITIV HUD
Green Peel Fresh Up styrker hudbarrieren mot utbrudd av rosacea, atopisk eksem o.l. Behandlingen gir også de med sensitive hudtilstander muligheten til å få effektiv antirynke, samtidig som hudbarrieren styrkes.
 
GREEN PEEL®FRESH UP er en populær antirynke behandling 4 – 6 ganger årlig. Innimellom velger mange å toppe resultateten med 30 min Green Peel®Express før sosiale sammenheng.
Oppnå et skikkelig energikick med synlige resultater på svært kort tid!

 
Dette er en dypere variant enn Fresh Up. Green Peel® Energy gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. En stimulerende antirynke behandling med synlige resultater på aldringstegn, solskader, pigmentering, store porer og akne. Huden blir godt stimulert og kan oppleves rød og varm i etterkant av behandlingen.
 
GREEN PEEL®ENERGY
er en populær antirynke behandling 4 – 6 ganger årlig. Innimellom velger mange å toppe resultateten med 30 min Green Peel®Express før sosiale sammenheng.
Travle kvinner og menn vil elske denne ekspressvarianten av Green Peel!
 
Behandlingen bidrar til å forebygge tidlig aldring og styrker hudbarrieren samtidig som huden får en strålende glød.
Green Peel® Express er beskrevet som den perfekte Party Peel, «a glow no makeup can match».

 
Vi anbefaler Green Peel®Fresh Up eller Energy 4-6 ganger i året, i tillegg kan Express utgaven toppe resultatene i forbindelse med spesielle anledninger. Hver 6. behandling gratis.
 
Styrk hudbarrierer mot utbrudd av rosacea, atopisk eksen og lignende, samtidig som Green Peel®Express bekjemper aldring styrkes hudbarrieren mot utbrudd som rosacea, atopisk eksem o.l.