Plasmapen

For stammere, yngre og flottere hud

Plasmapen er en fantastisk behandling for å stramme opp huden, løfte tunge øyelokk, fjerne rynker, redusere arr, pigmentflekker, vorter, aldersflekker og andre uønskede forandringer i huden.

Som en av de første i Norge benytter vi på Silkehud den neste generasjons plasmapen, JETT Plasma Medical. Verdens eneste patenterte plasmapen som benytter likestrøm. Denne pennen har en mer presis plasmastråle og flere behandlingsfunksjoner. Vårt kvalitetssikrede utstyr og vår kompetanse gir gode forutsetninger for et godt resultat.

JETT Plasma Medical er en effektiv behandlingsmetode uten kirurgi som tilbyr et bredt utvalg av anti-aldringsbehandlinger – fra fjerning av synlige blodkar, pigmenteringer og ulike utvekster til dyp oppstramming av huden, redusere tunge øyelokk og fjerning av rynker og linjer. Metoden er vitenskapelig bevist å være spesielt effektiv. JETT Plasma Medicals plasmastråle skaper en sammentrekning av huden og gjenoppretter dens tetthet og eliminerer overflødig hud.

Plasmapen Silkehud

Behandling med pasmapen

Fornøyde kunder

Herlig å være en klient hos Silkehud! Opplever det som en hyggelig gjeng med hudeksperter kombinert med kjempe kjekk kundeservice. Absolutt til å anbefales dersom en trenger det! 🤩😍
- Jay
Silkehud kan hud! Utfører behandlinger nøye tilpasset dine behov, alltid oppdatert på det nyeste og beste på markedet. Vil du ha resultater går du hit. Mine beste anbefalinger, må oppleves ☺️👌
- Ragnhild