Spesialbehandlinger

På Silkehud er vi stolte over vårt store utvalg av spesialbehandlinger. Enten huden din trenger en skikkelig fuktighetsboost, du er plaget av sjenerende pigmentflekker eller er på jakt etter en effektiv peel har vi hudpleiebehandling for deg.

Under ser du våre spesialbehandlinger.
Er du usikker på hva du bør velge for din hud? Vi hjelper deg gjerne!

PRX

PRX-T33, eller Liquid Gold som den også kalles, har tatt markedet med storm. Dette er en hybrid mellom injeksjonsbehandling og peeling. Huden blir full av glød, fuktighet, du får jevnere hudtone, den blir fastere og full av næring.

Pris for kur på 4-6 ganger: 2000,- per gang

Les mer om PRX-T33 her

Green Peel®

Green Peel® er en trygg vei til optimal hudhelse! Det er en medisinsk utviklet peeling som er utviklet på 100 % naturlige virkestoffer. Den er uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden og oppleves rett og slett som en real treningsøkt for huden. Den optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt stryke, sunnhet og spenst.

Hos oss på Silkehud er du i trygge hender!

Oppnå en sterk og sunn hud i balanse for å forebygge hudproblemer ig tidlig aldring.

Fresh Up er den mildeste versjonen av Green Peel. Huden får en næringsboost og mild stimulering som gir den ultimate utstråling og glød. Fresh Up setter i gang prosesser som bekjemper dehydrering, hyperpigmentering, tidlig aldring og tap av spenst. Kombineres med dyprens for synlig bedring på uren hud og store porer.

 
SENSITIV HUD
Green Peel Fresh Up styrker hudbarrieren mot utbrudd av rosacea, atopisk eksem o.l. Behandlingen gir også de med sensitive hudtilstander muligheten til å få effektiv antirynke, samtidig som hudbarrieren styrkes.
 
GREEN PEEL®FRESH UP er en populær antirynke behandling 4 – 6 ganger årlig. Innimellom velger mange å toppe resultateten med 30 min Green Peel®Express før sosiale sammenheng.
Oppnå et skikkelig energikick med synlige resultater på svært kort tid!

 
Dette er en dypere variant enn Fresh Up. Green Peel® Energy gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. En stimulerende antirynke behandling med synlige resultater på aldringstegn, solskader, pigmentering, store porer og akne. Huden blir godt stimulert og kan oppleves rød og varm i etterkant av behandlingen.
 
GREEN PEEL®ENERGY
er en populær antirynke behandling 4 – 6 ganger årlig. Innimellom velger mange å toppe resultateten med 30 min Green Peel®Express før sosiale sammenheng.
Travle kvinner og menn vil elske denne ekspressvarianten av Green Peel!
 
Behandlingen bidrar til å forebygge tidlig aldring og styrker hudbarrieren samtidig som huden får en strålende glød.
Green Peel® Express er beskrevet som den perfekte Party Peel, «a glow no makeup can match».

 
Vi anbefaler Green Peel®Fresh Up eller Energy 4-6 ganger i året, i tillegg kan Express utgaven toppe resultatene i forbindelse med spesielle anledninger. Hver 6. behandling gratis.
 
Styrk hudbarrierer mot utbrudd av rosacea, atopisk eksen og lignende, samtidig som Green Peel®Express bekjemper aldring styrkes hudbarrieren mot utbrudd som rosacea, atopisk eksem o.l.

Dermapen

Dermapen™ bruker flere nåler til å vertikalt stikke små huller i huden, med patentert AOVN™ (Advanced Oscillating Vertical Needle) teknologi.

Dermapen™ bruker flere nåler til å vertikalt stikke små huller i huden, med patentert AOVN™ (Advanced Oscillating Vertical Needle) teknologi.

MeLine®

Oksygenbehandling

Intracuticals er en ansiktsbehandling hvor et spesialserum sluses inn i huden ved hjelp av oksygen under trykk og tilfører huden nødvendige antioksidanter, vitaminer og mineraler som øker cellenes evne til å fornye seg selv.
Resultatet er fyldigere, strammere hud som ser yngre og friskere ut!

Intraceuticals er en mild, avslappende og beroligende behandling som passer for alle hudtyper. Det er den perfekte partner for mange andre behandlinger og kan øke effekten av andre behandlinger som for eksempel hudsliping, mikroneedling eller fruktsyre-peelinger. Behandlingen selges ofte som en anti-agekur, og er også veldig populær blant kjendiser og bruder.

Mesoterapi

En fantastisk energibombe for huden. Føler du at huden mangler glød, næring og er tørr? Da er dette en effektiv hudpleiebehandling.

Environ DF behandling

Includes: 3 step cleanse, Sonophoresis/Iontophoresis with selected serums, Alginate Mask and Moisturizer

Good for: Saggy Skin, Sun damaged skin, Uneven Skin tone, texture and dull/dehydrated skin

 

Package price available

Includes: 3 step cleanse, Sonophoresis/Iontophoresis with selected serums and Moisturizer

Good for: Saggy Skin, Sun damaged skin, Uneven Skin tone, texture and dull/dehydrated skin


Package price available

Includes: Light Cleanse, Tone, Sonophoresis with pulsed (+) Iontophoresis and Moisturizer

Good for: Those who have had fillers and need that extra boost or suffers of fine lines.

Package price available

Includes: 3 step cleanse, Sonophoresis/Iontophoresis with selected serums and Moisturizer

Good for: Sensitive and Irritated skin

Package price available

Includes: 3 step cleanse, Sonophoresis/Iontophoresis and Moisturizer

Good for: Dull skin, Uneven skintone and Pigmentation

Package price available

Your choice of one area: Arms, Hips, Thighs, Abdomen or Lower Back

Includes: Quick Cleanse, Tone and Sonophoresis/Iontophoresis with selected serums

Good for: Loose skin and helps contour the body.

Package price available

Medisinske behandling

Environs penslinger er det vi kaller for kjemisk peel. Det er en trygg og effektiv måte å behandle huden på. Den kan tilpasses alle hudtyper, er smertefri og uten nedetid.

Peelingene har en lav ph med lave syrekonsentrasjoner som får cellene til å produsere mer protein, hvilket gir en sterkere og jevnere hud. Friske celler blir værende mens «syke» celler destrueres.

En kur med penslinger forbedrer hudens struktur og aldringstegn, og er gunstig for en acne hud da den er bakteriedrepende og anti inflamatorisk. I tillegg gir den huden en sunn og frisk glød.

Party peel! En effektiv askepott behandling som passer alle
hudtyper.

For deg som ønsker sunnere hud! En mer konsentrert peeling
som styrker huden og øker cellefornyelsen.

En kjemisk peel spesielt utviklet for å bremse aldringen og
stimulere til økt kollagen produksjon. Hjemme produkter
anbefales I tillegg.

Denne er anbefalt som en kur, hvor hjemme regime er essensielt
for et optimalt resultat. Peelingen vil redusere pigmenteringene
og hjemme produkter normaliserer melanin produksjonen.

Behandlingen passer til de fleste typer acne problematikk, også de med rosacea. Den virker antiinflammatorisk, demper rødhet og reduserer talgproduksjonen. antiinflammatorisk, demper rødhet
og reduserer talgproduksjonen.

En total hudfornyelse med en svært effektiv medisinsk peeling. Penslinger 2 dager på rad. Du kan leve og jobbe som vanlig mellom behandlingene

Microneedling er en medisinsk behandling som utføres av sertifiserte terapeuter. Behandlingen er en prosedyre hvor små nåler føres over huden. Når disse nålene av medisinsk stål føres over huden blir det dannet små kanaler og en kontrollert skade i huden. Deretter fremmes hudens evne til å reparere seg selv da den frigjør store mengder av hudens vekstfaktor. Dette viser seg å ha en fantastisk effekt på aldring, arr og acne.

Kur på 4 behandlinger – kr. 11.495

Kur på 6 behandlinger – kr. 15.995

Fornøyde kunder

Anbefales 🤩for en service for en behandling og hvor godt jeg ble tatt imot ☺️ Jenny you where amazing thanks for the treatment 🥰✨
- Laila
Fantastiske og effektive behandlinger som virkelig forbedrer huden. Herlig atmosfære i klinikken. Ingvild har høy kompetanse og er svært dyktig. Hun har et strålende vesen og det er en fryd å få behandling hos henne! Så takknemlig og fornøyd!
- Hilde