PRX-T33

Umiddelbar effekt og ingen nedetid!

Behandling med PRX-T33 gir umiddelbar effekt på fasthet, fine linjer, rynker og hudstruktur. Rett og slett en fantastisk behandling. I en hektisk hverdag vet vi at det er mange som er på jakt etter en effektiv behandling uten nedetid – da er PRX-T33 et supert valg! På kort tid har behandlingen blitt enormt populær, og det skjønner vi godt!

PRX-T33 er en nålefri behandling, og innholdet masseres heller inn i huden med en spesiell massasjeteknikk som gjør at næringen jobber nedenfra og opp i huden.

Behandlingen passer alle hudtyper og alle aldre. Mange velger å ta en kur med flere behandlinger for å oppnå ønsket resultat, mens enkelte kunder føler seg fornøyde etter en behandling. Dette er individuelt og det er lov å prøve seg frem.

Dersom du er nysgjerrig, men usikker på om dette er rett behandling for deg kan du bestille gratis og uforplikende konsultasjon i vår online booking. 

PRX-T33 Stavanger

PRX-T33

PRX-T33, eller Liquid Gold som den også kalles, har tatt markedet med storm. Dette er en hybrid mellom injeksjonsbehandling og peeling. Huden blir full av glød, fuktighet, du får jevnere hudtone, den blir fastere og full av næring.

Pris for kur på 4-6 ganger: 2000,- per gang

Fornøyde kunder

Herlig å være en klient hos Silkehud! Opplever det som en hyggelig gjeng med hudeksperter kombinert med kjempe kjekk kundeservice. Absolutt til å anbefales dersom en trenger det! 🤩😍
- Jay
Silkehud kan hud! Utfører behandlinger nøye tilpasset dine behov, alltid oppdatert på det nyeste og beste på markedet. Vil du ha resultater går du hit. Mine beste anbefalinger, må oppleves ☺️👌
- Ragnhild